TOMi BLoG

Káosz és zűrzavar. Az életről, zenéről és művészetről valamint egyebekről kialakult ingerek szöveg formában való megjelenése. Kommentelj nyugodtan, érdekelne egy külső szemlélő véleménye erről a kaotikusságról.

Jogos

Ha tetszik a blog, jogod van örülni neki, de ha nem tetszik, akkor jogod van arra is, hogy ne olvasd. Remélem azért ha olvasod, akkor találsz benne érdekeset is :)



online

[fegyencedzés] 2. edzésnap

2013.01.21. 19:16 | ftomi89 | Szólj hozzá!

Nos, az igazi második edzésnapot máris sikerült kihagyni, így most hétfőn megint az első két gyakorlattal haladok tovább, és pénteken folytatom a másik kettővel. Így tulajdonképpen átállok a könyv szerinti hétfő-péntek napokra.

2. edzésnap: 2013.01.21. (hétfő)

- fekvőtámasz falnál: 2 x 10 (1/10)

továbbra is 2 sorozatot csináltam 1 helyett, most sem volt megerőltető

- térdfelhúzás: 1 x 10 (1/10)

ezzel a gyakorlattal megint megszenvedtem, viszont most a múlt heti 6 helyett már 8 ismétlés sikerült egyben helyesen; utána kis pihenés után megcsináltam még a maradék kettőt


UPDATE: Egyébként a gyakorlatokat úgy csinálom, hogy 2 mp-ig tartson "egyik irányba", aztán 1 mp-ig megtartom magam és megint 2 mp alatt végzem el a mozdulatot, amíg visszatérek alaphelyzetbe. Figyelni kell, mert az ember hajlamos lenne lendületből, gyorsan túlesni rajta, de megéri helyesen, lassan elvégezni a mozdulatokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://ftomi89.blog.hu/api/trackback/id/tr215033058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása