TOMi BLoG

Káosz és zűrzavar. Az életről, zenéről és művészetről valamint egyebekről kialakult ingerek szöveg formában való megjelenése. Kommentelj nyugodtan, érdekelne egy külső szemlélő véleménye erről a kaotikusságról.

Jogos

Ha tetszik a blog, jogod van örülni neki, de ha nem tetszik, akkor jogod van arra is, hogy ne olvasd. Remélem azért ha olvasod, akkor találsz benne érdekeset is :)online

Oh bizony ám, igaz...

2009.08.31. 11:54 | ftomi89 | 1 komment

Ahogy Kiss Ádám mondta a Showder Klubban: 'ak*rvaf*szba! így egybe" rÖVIDEN ÍGY TUDOM ÖSSZEFOGLALNI ÚJDONSÜLT ISKOLARENDSZERŰ KÉPZÉST FOLYTATÓ INTÉZMÉNYEM ELSŐ HIVATALOS BELÉPÉSSEL KEZDŐDÖTT NAPJÁNAK TÖRTÉNÉSEIT. És hogy miért írtam mindezt naggyal? Hát mert beragadt a caps lock és lusta vagyok újraírni.

Elmesélem.

Felébredtem hajnalban fél 6-kor azzal a tudattal, hogy uh bazzeg még a telefonom se csörgött, magamtól ébredtem ilyen korán. Ez jelent valamit. Stresszt. Azt jelenti. Nagy mértékű adrenalinfröccs az agyam közepébe, izgulsz, rohadj meg! Hát jó, próbáltam vidáman felfogni helyzetemet, akkor keljünk fel, együnk. Megvolt.

A problémaforrás jelenleg abból fakadt, hogy a bevinni kívánt bizonyítvány fénymásolataim valahogy nem voltak még fizikai létük csúcsán, úgyhogy meg kellett őket alkotni egy fénymásolóban. El is szaladtam reggel a Móricz-ra a kopidzsenerálba, lefénymásoltattam és hopp! elmúlt az idegesség.

Anyám is jött velem reggel egy darabig, mert ugyanarra megy a munkahelyére, mint ahogy én a suliba mentem. Elváltunk az egyik utcánál, amiről én azt hittem, hogy a Práter utca (ebben van a suli), hát egyszercsak Nap utca lett belőle, de mitn kiderült az sose volt Práter utca, csak rossz helyen mentem be. De így legalább volta alkalmam megtapasztalni a mediterrán őslakosság kedves arcát. Még azt is megkérdezték tőlem, hogy hány óra, nagyon rejtegetve előszedtem a telefonomat és megmondtam. Aztán a gyorsítás gombra kattintottam és meg se álltam a suliig. Nem követtek. Jee. Lehet, hogy fáradtak voltak, vagy tényleg csak az időre voltak a kíváncsiak, nem a telefonomra.

Amikor a sulihoz értem összefutottam puskásos osztálytársakkal, ennek kifejezetten örültem, így máris átléphettem a szociális szintet, ismerkedés későbbre halasztva. 8.30-kor elkezdődött az általuk csak "beiratkozás" néven zajló várakozás nagy tömeggel és pár asztallal. Mindenki be volt osztva egy-eg asztalhoz, ott kaphatta meg a beiratkozáshoz szükséges dokumentumokat. Ez így oké, de ami asztalunk került sorra utoljára, úgyhogy élmény. Köszönjük. Nemsokára bejutottunk a nagy előadóba, amit egyébként Simonyi mesterről neveztek el. Aki esetleg nem ismerné, ne tőlem kérdezze nem mondom meg. Jópár tanár előadta a maga mondandóját, sok óra egyben eltelt,a ztán kaptunk fél óra ebédszünetet. Ezalatt Csimával kirohantunk vagányan a körútra a mekibe és szereztünk táplálékot. Amikor visszaértünk már mehettünk is befelé hallgatnia további előadásokat. A nap vége elméletben 15:30 lett volna, de inkább úgy gondolták legyen most a nap vége elhúzva 5 óra. Így lett. Ószom.

Kaptunk mindenféle csoda szabályzatot, meg ITK-s pólót meg belépőkártyát. Király. Levontam a tanulságot.

A suli nagyon de nagyon büszke magára. Hogy úgy mondjam kib*szottul büszke mindenére, ami van. Hát ugye így a "jó" közepében (nyócker). Amúgy a színvonal úgy látom magas lesz, ennek megfelelően valószínűleg kitanulom a belem is, mire elvégzem a sulit, de lehet, hogy megéri. Én bízom benne. Mondjuk az szimpatikus, hogy 10gigabites net van az iskolában. Le a kalappal. Ezért kellett volna laptopot vennem. Így viszont meg kell elégednem azzal, ami itthon van.

Nagyjából ez történt, ma még menni kell Neptun oktatásra. Kioktatnak minket, hogy hogyan kell az ilyesmit csinálni. Jó. Kettőre kell mennem, úgyhogy addig még van egy órám az indulásig. Ja meg amúgy tegnap voltunk Godot dumaszínházban. Na az jó volt, de majd máskor mesélem el.

Címkék: suli info pázmány beiratkozás ószom

A bejegyzés trackback címe:

https://ftomi89.blog.hu/api/trackback/id/tr621350393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Becsületman 2009.08.31. 22:43:09

Hát igen komám ezek kurva büszkék magukra. Monyuk van mér:) Mien iskola az ahol csupa kisebbségi komplexusos ember tart megnyitót. CSŐD.