TOMi BLoG

Káosz és zűrzavar. Az életről, zenéről és művészetről valamint egyebekről kialakult ingerek szöveg formában való megjelenése. Kommentelj nyugodtan, érdekelne egy külső szemlélő véleménye erről a kaotikusságról.

Jogos

Ha tetszik a blog, jogod van örülni neki, de ha nem tetszik, akkor jogod van arra is, hogy ne olvasd. Remélem azért ha olvasod, akkor találsz benne érdekeset is :)online

Sikeres sikertelenség egy hangosan villogó virágillattal borított réten

2010.01.25. 07:17 | ftomi89 | 3 komment

Oktatásrul.

Voltam az Educatio kiállításon, ahol láttam összesen 3, azaz három ismerőst, akik nem ismertek fel, ezt ezúton köszönöm nekik (manapság hiábavaló a szemkontaktus is), továbbá nem láttam további egy ismerőst, pedig ott volt, de csak onnan tudom, mert most olvastam a blogján, tőle majd megkérdezem milyennek találta. Most. @Becsületman: milyen volt az educatio kiállítás? Ezennel megkérdeztem. :D

Nos. Örömmel jelenthetem, hogy megtaláltam elkövetkezendő életszakaszom megfelelő oktatási intézményét. Hangtechnikus képzésre fogok járni szeptembertől nem is akárhogy. Az iskola maga az Athéné nevet viseli, van neki egy hosszabb verziójú neve is, de, ha valakit érdekel ennyiből már rátalál a google-t használva. A képzés előnye, hogy ingyen van, OKJ-s, kapok diákot. Ezek a paraszt szemlélet fontos tényezői, ami pedig az igazi érték számomra, az az, hogy végre egészen konkrétan azt fogom tanulni, ami érdekel, ennél közelebb nem járhatnék az igazsághoz, úgyhogy ez kifejezetten boldoggá tesz. Ráadásul az Educatio kiállításon beszéltem a sulitól valakivel, ránézésre minimum tanár lehetett, de akár maga a tiszteletreméltó igazgató úr is lehetett. Azt mondta Apple gépeik vannak és egy elejtett félmondattal maguk mögé helyezte színvonalban azt a másik intézményt, ahol még találtam hangtechnikusi képzést, - csak ott kemény magyar forintokat kellene perkálni félévenként, hogy biztosítsam a jelenlétemet, azt pedig nem szeretném - ugyanis "ott PC-kkel próbálkoznak". Nos ez a mondat nekem mindent megért. Úgy is mondhatnám, priceless.

Összegzésül tulajdonképpen: kielégül az apple mániám, valamint hangtechnikusnak tanulhatok, tökéletes állapot. Ja a bejegyzés címéről csak annyit, hogy ennyire futotta a nagy kreativitásomból mára :P

Címkék: suli educatio fákin ószom athéné hangtechnikus

A bejegyzés trackback címe:

https://ftomi89.blog.hu/api/trackback/id/tr161699845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemethchek 2010.02.10. 19:50:32

Szia! Teljesen véletlenül keveredtem a blogodra. Hangtechnikusnak akarok jelentkezni az Athéné-be. Látom te is oda jelentkeztél. Érdekelne van ott valami felvételi követelmény stb. Én az online jelentkezést választottam mivel messze lakom Budapesttől. Te hogy adtad le a jelenkezést, ha segítenél nagyon megköszönném.

ftomi89 2010.02.10. 20:51:26

@nemethchek: hu, hát gyorsan menj fel az Athéné weblapjára, és valahol ott az oldalukon van egy jelentkezés vagy regisztráció, egyszerűen ott kell jelentkezni, nincs semmilyen követelmény, jelentkezési sorrendben vesznek fel. Az igazgató egyébként engem sürgetett az educatio-n, hogy gyorsan jelentkezzek, éppen az előbb említett okból, hogy nincs követelmény. Egyébként, ha sikerült majd szívesen felvenném veled a kapcsolatot, akkor lenne egy ismerős arc szeptemberben :)
Remélem sikerrel jársz, hajrá!

nemethchek 2010.02.10. 22:14:26

Mai nap elküldtem a jelentkezésem. Te már megkaptad az értesítőt hogy felvettek e? Meg honnan tudhatom, hogy az online jelentkezésem elment e? Kapok valami igazolást róla, hogy jelentkeztem?
Ez az msn címem: neroli@anet.hu
Ha gondolod beszélhetünk a témáról.