TOMi BLoG

Káosz és zűrzavar. Az életről, zenéről és művészetről valamint egyebekről kialakult ingerek szöveg formában való megjelenése. Kommentelj nyugodtan, érdekelne egy külső szemlélő véleménye erről a kaotikusságról.

Jogos

Ha tetszik a blog, jogod van örülni neki, de ha nem tetszik, akkor jogod van arra is, hogy ne olvasd. Remélem azért ha olvasod, akkor találsz benne érdekeset is :)online

Ha metál, akkor mogyoró és szaladgálás

2010.08.09. 14:10 | ftomi89 | Szólj hozzá!

METAL! Nagy örömömre szolgál bejelenteni ezen a fantasztikusan nagy látogatottságú blogon (ebből kifolyólag százezrek szeme láttára) bejelenteni, hogy A Zenekarunknak neve lett, mégpedig a legjobb módon: tök véletlenül! Sok változaton gondolkoztunk, és nagyon jók voltak csak vagy foglalt volt már vagy mégse olyan ütős, de aztán egyszer csak beugrott véletlenül egy új és jóféle, mert az átadni szándékozott tartalmat is fedi másrészt megfelel az Ed által felállított metál-törvényeknek is, mi szerint: "minél elb*szottabb a neve, annál kib*szottabb a banda! ahhoz, hogy kib*szottul durva legyen a neve, legyen benne utalás sátán-imádatra, halott állatokra, tűzre, halálra vagy a vékonybelekre!" (amúgy az eredeti jobb, mindkettőt mutatom)

Íme az eredeti angolul, spanyol felirattal, ha esetleg tudsz spanyolul, nyertél:

Az alábbi linken pedig megnézheted magyar szinkronnal, de csak akkor javaslom, ha nem tudsz angolul (bár nem rossz magyarul se, csak mások benne a zenék, a szöveg jó):
EZ ITT A LINK, KATTINTS RÁ
Ja és a zenekar neve (majdnem elfelejtettem): Searing Chaos ki van találva, le van védve általunk, minden szép, minden jó :D

Mogyoró! Ezt eszem, mert jó. Pörkölt, sós. Ilyet csak az igazi kemény metálosok esznek, próbáld ki TE is!

Szaladgálás! Én elmentem az iskolába papírral.
Reni szépen fel lett vevődve a BMF-re, de még pár papírt be kellett vinni a HÖK-be, ezért fizikai jelenlétének 100%-os hiánya következtében engem kért meg e nemes feladat teljesítésére, amelyet örömmel meg is tettem. Szépen bementem a megadott épületbe - bár arról nem tudtam, hogy az épület előtti területen az utca apokalipszissé van alakítva építkezés címszó mögé rejtve, de azért átjutottam a véres trollokkal és orkokkal borított, tűzesővel tarkított lávafolyamon és bemenekültem az óvóhelyre. Elindultam a folyosón és csak mentem és mentem és mentem...de aztán elértem a végét ahonnan csak egyfelé mehettem: LEFELE a POKOLBA! Csakhogy a pokol tornácán egy szenes fatábla ékeskedett, melyen vasvillával karcolt betűkkel ez állt: Kérjük a kedves hallgatókat, hogy amennyiben leadni való papírjuk van, azt a szemközt található épület alagsorában adják le! köszönettel: az rdög (haveroknak sátán)"
Így hát nagy erőt vettem magamon, vissza kecmeregtem a felszíni földi életbe és kimerészkedtem a tüzes, lávatengerre, hogy ismét átverekedjem magam a trollok és orkok hadán. Sikerrel vettem az akadályt, bár az egyik majdnem megtévesztett, verbális agressziót alkalmazott irányomban, de nem hittem neki az áthaladás lehetetlenségét állító szövegének és átjutottam a túlpartra. Ekkor ismét le kellett vonulnom az alagsorba (hah! miféle megnevezés ez a pokol elrejtésére, szánalmas...), ahol befele menet láttam kijönni két alvilági lényt, éppen távoztak, ennek különösen örültem, így egyedül vívhattam meg az ördög előszobájában kis termetű szolgájával. Nagyon kemény küzdelem volt, de végül győztesként távoztam a föld alól, átadtam a nálam lévő papírokat, és kaptam érte átvételi elismervényt, így most már hivatalosan is igazolt ott jártam.

Még valami, a körúton láttam pár - poénnak szánt? - plakátot, politikai jellegűeket, de szarrá röhögtem magam rajta. A következő felirat állt rajta:
"ÖRÖK ÉLET
INGYEN SÖR
ADÓCSÖKKENTÉS"
Mindez a kétfarkú kutya szervezet nevében kiállítva, ha jól emlékszem, szerintem zseniális :D


UPDATE: Megtaláltam a neten őket: ők a Kétfarkú Kutya Párt ezen a linken olvashattok róluk bővebben.

_____________________________________________________
A fent látható plakátot láttam a körúton

Címkék: pokol metal ördög papír mogyoró fákin ószom járkálás

A bejegyzés trackback címe:

https://ftomi89.blog.hu/api/trackback/id/tr432209586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.