TOMi BLoG

Káosz és zűrzavar. Az életről, zenéről és művészetről valamint egyebekről kialakult ingerek szöveg formában való megjelenése. Kommentelj nyugodtan, érdekelne egy külső szemlélő véleménye erről a kaotikusságról.

Jogos

Ha tetszik a blog, jogod van örülni neki, de ha nem tetszik, akkor jogod van arra is, hogy ne olvasd. Remélem azért ha olvasod, akkor találsz benne érdekeset is :)online

Szilveszter és, ami utána jött

2013.01.15. 18:43 | ftomi89 | Szólj hozzá!

Beszéljünk tehát a 2012-es szilveszteremről. Érdemes.

Elsőként azt hiszem ki kell térnem rá, hogy a szakítás óta azért bepörgött az agyam rendesen, elkezdtem kapkodni kicsit (na jó, nem is kicsit), és rám tört egy hirtelen "legyenvalakimdeazonnal" vágy, ami azóta szerencsére múlik, mostani fejemmel nem is értem, mi a franc volt ez két hete. :D

Nos, lett is kiszemeltem, de elkövettem azt a hibát, amit utoljára kb 6 éve tettem, az első barátnőmmel, mégpedig, hogy chaten beszélgettünk jókat, én túl sokat is beszéltem, személyesen pedig aztán blokk és kussoltam nagyokat. Így persze nem csodálkozom, hogy nem lettem befutó, de azért jobb is.

És, hogy ez hogyan kapcsolódik a szilveszterhez? Ez a bizonyos lány, Viki szintén meghívott volt a házibuliba, ahova én is, gondoltam magamban jó próba lesz ez, mert épp kezdtem elengedni a gondolatot, hogy alakuljon vele valami, kezdtem rájönni, hogy hülyeség így beleugrani egy kapcsolatba. Így is lett, ezzel a tudattal indultam el a buliba. Csakhogy, amikor a társasággal bevártuk egymást a Deákon, ott azért megint belém fagyott a szar és elkezdtem magamban megint pörögni a témán, amikor megláttam. Ez van. Nos, ez a szerencsétlen agonizálás a bulin is folytatódott (nanáhogy, miért is lenne egyszerű), sőt tovább bonyolódott azzal, hogy egy sráccal (direkt nem írok neveket; UPDATE: néhány nevet mégis leírok majd) eldumálgattunk az élet nagy dolgairól és az lett a vége, hogy mivel ismerte jól a lányt, elkezdett szereződni, hogy a többiekkel együtt valahogy összeboronáljanak minket. Nem feltétlenül kellett volna. :D

Egész este ezen pörögtem feleslegesen, és bármilyen kísérletem egy normális beszélgetés kezdeményezésére a lánnyal kudarcba fulladt, tehát csak csúsztam lefelé a lejtőn az ő szemében. A végén aztán éjfél előtt nem sokkal megráztam magam és kidobtam ezt a problémát az életemből, csatlakoztam Marci barátomékhoz bulizni, kitomboltuk magunkat, amennyire lehetett és próbáltam élvezni a házibuli hangulatot. Időközben persze előtörtek az érzések, hiányzott az a szeretet, ami azért elmondhatjuk, hogy évekig megvolt Reni miatt, de közben az is ott lebegett a szemem előtt, hogy még mindig biztos voltam a döntésemben, szóval elkezdett átcsapni az agonizálás egy olyan irányba, hogy elkezdtem utálni a helyzetet, hogy egyedül vagyok és ezen keseregtem magamban. Hülyeség, igaz? De kellett, legalább ezt is megéltem.

No és ekkor kezdtek átfordulni az események. Egy lány a buliból, Laura leült hozzám beszélgetni, látta rajtam, hogy magam alatt vagyok. És azt hiszem szükségem volt rá. Nem is azért, mert bármi fontosat mondtam volna, csak maga az a dolog, hogy megtörtént, hogy valaki meghallgatott. Egészen jól csinált valamit, mert utána elkezdtem egyre jobban érezni magam, végre ott voltam, jelen voltam és egyszerűen csak élveztem, hogy társaságban vagyok, végül is erre vágytam. :)

Aztán, ahogy telt múlt az idő, a társaság elkezdett szétszállingózni, volt aki már aludni ment, néhányan pedig elvonultak egy szobába és ott folytatták a magánpartit, 4-en pedig a nappaliban maradtunk. Ebből a 4 emberből az egyik lány el is aludt a kanapén, de annyira, hogy nyugodtan röhögtünk meg beszélgettünk mellette, nem igazán zavarta. Itt volt még az a srác is, akiről említést tettem korábban. Baromi jól esett ez a beszélgetés, pontosan ez hiányzott nekem, megfelelő emberekre leltem, és főleg megfelelő humorra! Ennyit már régen nevettem önfeledten.

Egy idő után a srác is aludni kezdett, összekuporgott a kanapé másik felén és bamm. Így tehát már csak ketten maradtunk ébren Laurával, de nem is igazán tudott volna se ő se én aludni, jól jött, hogy van kivel beszélgetni.

Nos, ott megkezdődött a sírvaröhögő folyam, nem térek ki a részletekre, de gyakorlatilag folyamatosan, szünet nélkül találtunk rá valamilyen okot, hogy valamin könnyezésig röhögjünk, jó volt. :D Egészen reggelig tartott ez a dolog, egyszer csak világos lett és nemsokára elkezdtek ébredezni az emberek.

Elmondhatom, hogy Laurával eléggé egymásra találtunk, biztos voltam benne, hogy ez minimum instant barátság, örültem egy olyan új arcnak, akivel azt éreztem, hogy már régóta ismerjük egymást.

No de ezzel nem ért véget az én szégyentelen életvitelem, ezután elkezdtünk chaten beszélgetni, volt nálam Batmant nézni, aztán én is voltam nála Dead Silence-t nézni, mókás volt. Hogy mi lesz a történet folytatása, arról majd később beszámolok, ha kiderült, egyelőre elég bonyolult, de élvezem ezt a random életmódot és kezdek megnyugodni végre, úgyhogy eddig csupa jó, a részletekre viszont most nem térek ki.

Nos, ennyit a szilveszterről, azt hiszem régóta hiányolt módja volt ez az új év köszöntésének. Végre. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ftomi89.blog.hu/api/trackback/id/tr665020204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.