TOMi BLoG

Káosz és zűrzavar. Az életről, zenéről és művészetről valamint egyebekről kialakult ingerek szöveg formában való megjelenése. Kommentelj nyugodtan, érdekelne egy külső szemlélő véleménye erről a kaotikusságról.

Jogos

Ha tetszik a blog, jogod van örülni neki, de ha nem tetszik, akkor jogod van arra is, hogy ne olvasd. Remélem azért ha olvasod, akkor találsz benne érdekeset is :)



online

Első

2008.07.19. 22:32 | ftomi89 | Szólj hozzá!

Hát megérkeztem kedves Leendő Olvasóim!

És rögtön azzal indítanék, hogy eddig citromail-t használtam, de persze a freeblog levelét az valamiért elnyeli :D na de hát semmi probléma, regeltem szépen gémélt aztán most akkor majd azt is használok.

Viszont akkor most meg is kezdeném az észosztást.

Ha már így elkezdtem írni a zagyvaságaimat akkor jöjjön gyorsan egy kis agyzúzó zene kifejezetten azokra a napokra, amikor kissé fáradtabbak vagy idegesebbek vagy egyszerűen csak hóbortosabbak vagyunk a megszokottnál :D

még pedig: Deicide - Homage for satan

Nos hát akkor egy kis részlet hétköznapinak nem mindig mondható életemből :P Most épp élvezema nyár nyújtotta lehetőségek tárházát, vagyis itthon döglök a melegben a gép előtt :D Na jó azért előfordul, hogy kimozdulok, mint pl az elmúlt 4 napban is, mikor is nagyfateromnál voltama világ végén, de legalább elmentünk Gyulára a várat megnézni, az jó volt :) Van is képem, mutatok is gyorsan, ha már megemlítettem:

 

 

Hát szép volt ám :) (és talán felmerült bennetek, hogy ez ugyan kinek-minek a szobra itt a képen, de el kell, hogy keserítsek minden kíváncsiskodót :D fogalmam sincs :P)

 

Amúgy meg legjobb barátom (bár talán az egyetlen akit igazán barátomnak nevezhetek :\) nevezetesen Kriszta épp Kanadában leledzik és hát most aztán megtapasztaltam mit jelent 9 óra időeltolódás :D nehéz így kommunikálni, de azért megoldjuk ám, néha fennmaradok és reggelig itt osztjuk egymásnak msn-en :D meg egy ideig e-maileztünk is, szééép hosszúúúúú tartalmas e-mailek születtek, amikre mindketten büszkék lehetünk :D szóval így telnek épp a mindenapjaim.

No mit meséljek még....

Hmm, hát igen, tényleg :) még az előzőekhez tartozik, hogy kaptam ám Krisztámtól képeslapot Kanadából és tök jóóó :) Az van rajta, hogy "I'm glad I have a friend like you." aranyos, nem? :)

Hogy másról is beszéljek és enyhe káoszt okozzak unalmas kis életetekbe, elárulom, hogy basszgitározok és álmodozok az emberi lélek naivitásával persze :D épp kinéztem magamnak egy szép basszgitárt laza 90 ezerért, semmi gond :P

Hmm, mi van még....

Hát most így elsőre ennyit, majd később jelentkezem, ha eszemb jut valami, nehogy lemaradjunk Tomi hihetetlen kreatív és izgalmas életéről :D

Címkék: címke madafakagörényszáj

A bejegyzés trackback címe:

https://ftomi89.blog.hu/api/trackback/id/tr381265505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása