TOMi BLoG

Káosz és zűrzavar. Az életről, zenéről és művészetről valamint egyebekről kialakult ingerek szöveg formában való megjelenése. Kommentelj nyugodtan, érdekelne egy külső szemlélő véleménye erről a kaotikusságról.

Jogos

Ha tetszik a blog, jogod van örülni neki, de ha nem tetszik, akkor jogod van arra is, hogy ne olvasd. Remélem azért ha olvasod, akkor találsz benne érdekeset is :)



online

nincs cím

2009.06.24. 03:02 | ftomi89 | Szólj hozzá!

Felébresztett a mászkálás, igen :D Ki hitte volna. Ittam egy forró teát, az jól is esett, de most ennyi, itt ragadtam az átmeneti állapotban, nincs kedvem semmihez, de aludni se tudok.

Most jön az, hogy befekszem az ágyba, bekapcsolom a rádiót, halkra állítom és lesz, ami lesz alapon hallgatom csukott szemmel, esetleg el is alszom tőle egyszer. Egyébként a Danubiusra nyomom ilyenkor, mert, ha nem alszom el rajta, akkor 6-tól röhöghetek a Danubius Pirítóson, a Balázs meg a többiek nagy ökrök ám az én szórakoztatásomhoz megfelelő szinten :P

No hát további jó éjszakát, vagy, ha van, aki ilyenkor kel (mert biztos van) annak kellemes napot kívánok, ennyi voltam. Báj.

Címkék: hajnal ószom virrasztok rileksz

A bejegyzés trackback címe:

https://ftomi89.blog.hu/api/trackback/id/tr131290172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása