TOMi BLoG

Káosz és zűrzavar. Az életről, zenéről és művészetről valamint egyebekről kialakult ingerek szöveg formában való megjelenése. Kommentelj nyugodtan, érdekelne egy külső szemlélő véleménye erről a kaotikusságról.

Jogos

Ha tetszik a blog, jogod van örülni neki, de ha nem tetszik, akkor jogod van arra is, hogy ne olvasd. Remélem azért ha olvasod, akkor találsz benne érdekeset is :)



online

YouTube, mert megtehetem

2009.08.09. 09:00 | ftomi89 | Szólj hozzá!

Most, hogy összeszedtem magam és létrehoztam a gitárom hangját, úgy éreztem engedek a kísértésnek, hogy feltöltsek egy videót a jútúróra. Így született meg az End Of Everything kávör videjója. Lessétek meg: Egyébként ezt ma csináltam, szóval korán keltem, ja :D Reni ment…

Címkék: video gitár youtube nyár killer

effekt/esti mese

2009.08.05. 22:43 | ftomi89 | Szólj hozzá!

Elérkezett a nyár következő nagy pillanata: megrendeltem az effekt pedálomat, név szerint ez a Digitech RP150. Meglátjuk milyen lesz, holnap érkezik. Így végre megadatik a lehetőség az ihlet kibontakoztatására :P Plusz adalék információ a kedves életforma- és pályakövető…

Címkék: potter the nyár prince and 3d harry herceg imax digitech félvér half blood ószom rp150

Back to the future

2009.08.05. 11:22 | ftomi89 | Szólj hozzá!

No, megkerültek a hiányzó bejegyzéseim, úgyhogy ami fontosabb azt egyszerűen bemásolom, de időrendbe is teszem, szóval a TáVBaSZ után keressétek. Jó szórakozást!

Címkék: régi bejegyzés új pótlás

süti beállítások módosítása