TOMi BLoG

Káosz és zűrzavar. Az életről, zenéről és művészetről valamint egyebekről kialakult ingerek szöveg formában való megjelenése. Kommentelj nyugodtan, érdekelne egy külső szemlélő véleménye erről a kaotikusságról.

Jogos

Ha tetszik a blog, jogod van örülni neki, de ha nem tetszik, akkor jogod van arra is, hogy ne olvasd. Remélem azért ha olvasod, akkor találsz benne érdekeset is :)



online

effekt/esti mese

2009.08.05. 22:43 | ftomi89 | Szólj hozzá!

Elérkezett a nyár következő nagy pillanata: megrendeltem az effekt pedálomat, név szerint ez a Digitech RP150. Meglátjuk milyen lesz, holnap érkezik. Így végre megadatik a lehetőség az ihlet kibontakoztatására :P

Plusz adalék információ a kedves életforma- és pályakövető droidoknak a Skynet-től: kedden megnéztük a Harry Potter legújabb (hatodik) részét az IMAX.ben. Hát röviden azért szólnék erről pár szót, ha megengeditek. Na már most a jegy ára még diák viszonylatban is 1340 Ft volt (a felnőtt az meg 1700 Ft). Tulajdonképpen IMAX és 3D úgyhogy úgy gondoltam oké. Csakhogy itt aztán történt némi ár/érték arány változás, ugyanis a pénzedért kaptál ugyan egy bazi nagy IMAX vásznat, de a 3D-s élmény az konkrétan a film első 15-20 percéig tartott aztán nesze semmi fogd meg jól, a többit nézd simán.... Én meg még mondtam Reninek halkan, hogy biztos pihi. Aha, meg egy nagy lópikulacintányér. Azért legalább a film utolsó 15-20 percét is megcsinálhatták volna 3D-re és akkor azt mondom jó volt a film, mert az ember azért mégiscsak a végére jobban emlékszik, az megmarad. Na mindegy.

Azon kívül mondjuk a 3D-s részben volt egy jelenet, amikor is Harry és Gandalf Dumbledore mennek egy professzorért, aki tanított már a Roxfortban, hogy jöjjön vissza. Hát amikor bemegyünk az elhagyatott, rumlis házba az olyan volt, mintha nagyjából egy méterre lett volna tőlem a padló és ami rajta van. Jó volt. :)

Összeségében jó film volt ez csak hiányoltam a 3D-s jelenetek tömkelegét, oda se neki.

Egyet biztosan tudok: ne higyjetek annak, aki azt mondja: piros zászlót látott a fehér házban. Hazudik.


Jóéjszakát.

Címkék: potter the nyár prince and 3d harry herceg imax digitech félvér half blood ószom rp150

A bejegyzés trackback címe:

https://ftomi89.blog.hu/api/trackback/id/tr131291587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása