TOMi BLoG

Káosz és zűrzavar. Az életről, zenéről és művészetről valamint egyebekről kialakult ingerek szöveg formában való megjelenése. Kommentelj nyugodtan, érdekelne egy külső szemlélő véleménye erről a kaotikusságról.

Jogos

Ha tetszik a blog, jogod van örülni neki, de ha nem tetszik, akkor jogod van arra is, hogy ne olvasd. Remélem azért ha olvasod, akkor találsz benne érdekeset is :)



online

Ócsa: "party"

2009.04.26. 05:57 | ftomi89 | Szólj hozzá!

Most értem haza.

Ennek a mondatnak szerintem már önmagában árulkodónak kell lennie, tekintve, hogy reggel 5:58 van. De elmesélem miféle kalandokba keveredtem én bele már megint.

Kezdődött minden azzal, hogy meg lettem hívva egy házibuliba; Kata szólt, hogy ismerőse Ócsán egy kis ivászattal egybekötött összeröffenést tart, mivel szülei egy hétig nincsenek otthon. Oké, örültem, végre változatosság.

Elérkezett a szombat este, kimentünk a Nyugatiba. Vonatra fel (ami megjegyzem kib***ottul k**vára lassú volt /nem csak saját vélemény/). Na szép lassan megérkeztünk Ócsára, eme csodálatos kis helységbe, ahol jelen élménybeszámolóm tárgyát képező házibulinak bejelentett, ámde kissé más irányba terelődött esemény lefolyásának taglalását végzem. Egy rövid séta után - és az útbaejtett éjjelnappalis után, ahol az egész évi bevételt megduplázták szerintem :P - megérkeztünk az ojjektumhozhoz, ami állt 1 db házból valamint 1 db kertből.

A buli elején még kicsit háttérbe szorítottam magam, érvényesülésem idejét még nem éreztem elérkezettnek. Aztán egy doboz sör után úgy éreztem lépnem kell és egyetlen ismerőseim - Kata és a házigazda, Attila - környezetében vegyültem. Első beszélgetésem egy kis lelkizés tárgyát képezte, mivel az egyik srác totál kikészült egy viszonzatlan szerelem miatt, és egyfolytában azon járt csak az esze, hogy ő mindig másokon segít és magán nem tud és milyen szar neki, hát elég szomorú történet, de nem részletezném. Aztán később ugyanez a srác, Kata, Patrik (mint később kiderült ő Kata újdonsült "közelebbi ismerőse", de nincsenek együtt, mert azt a mi kedves Katánk ugye nem tudná ép ésszel felfogni, szóval csak intenzíven ismerkednek :D) valamint jómagam ültünk kinn a ház előterében a kertben. A "probléma" a nem éppen kevés italt fogyasztott Gábor (igen, közben eszembe jutott a lelkizős srác neve) beszélőkéje volt, ha szabad így fogalmaznom. Kábé másfél órán keresztül (ez komoly, tényleg másfél óra volt!) hajtogatta Katának, hogy Patrik amúgy nem ilyen és ő se, mert most részegek és tök hülyék, de amúgy nem ilyenek, és, hogy Patrik amúgy nagyon jó ember, mert ő ezt 4 év alatt megtanulta, hogy mennyire jó ember. Hát kb ez ismétlődött a srácnál ezalatt a nevetségesen rövid másfél óra alatt. Egyébként mi Katával szakadtunk a röhögéstől, Patrik meg tök normális volt, annak ellenére, hogy Gábor szerint most épp tök részeg meg hülye volt :D.

Túl voltunk ezen is, amikor is kedves Gábor barátunk összehaverkodott a kukával és megmutatta neki mit ivott ma este. A kukának is biztos ízlett, bár lehet hogy becsiccsentett egy csöppet. Na innentől jött a lejtőn lefele gurulás csukott szemmel, hátra kötött kézzel és fél lábbal. Szerencsétlen Gábor elég szarul lett a piától, és a WC-t megcélozta elég erősen. Két csajjal - Laura és Zsófi, ha jól emlékszem - próbáltunk bele életet lehelni, meg egyáltalán minimum térdelve megtartani, hogy ne dőljön magába miközben rajzolgat a búvárpiával. Végül nagy nehezen kb a WC mellé fektetve sikerült némileg nyugodt állapotba hozni, hát nem irigylem. Azóta egyébként nem tudni mi van vele, elaludt mikor ott hagytuk, reméljük reggelre jobban lesz.

Nos, miután mindezen kalandokon túlestünk mindannyian betömörültünk a szobába, ahol Family Guy-t néztünk, hát azt az agypusztítást, basszus... :D kemény. Igen ám, de egyszercsak, két részes premierje után véget ért a Family Guy, mivel kedves házigazdánk volt szíves kidőlni a saját buliján! Ráadásul elég fura pózban aludt el, van róla képem, kicsit sötét, de a lényeg, hogy megkapta ezért a magáét, szépen kipingálták szerencsétlen fejét valami tollal, hogy legközelebb ilyet ne nagyon csináljon, mert hát azért mégis ő a házigazda...xD

(bocs, Attila :D)

Ja és még hozzá tartozik ehhez, hogy kb egy óráig mindenki csak punnyadtan nézett maga elé vagy nézett másokat, hogy most mi legyen, nézzünk még valamit, vagy aludjunk vagy mi lesz, de látszott, hogy az agyi színvonal annyira alcsony, hogy esélytelen itt bármiféle gondolkodás.

No de aztán valahogy csak sikerült hármunknak eldönteni, hogy akkor könnyes búcsú a többiektől, mert 3:50kor indul az első vonat, és mi azzal eltakarodunk haza :D Elég erőteljes tempóban indultunk neki, amire szükség is volt, bár a tüdőmet kiköptem mire a vonatot elértük. Hát kicsit kerültünk és egy vagy két utcával arrébb sikerült kijutnunk a vasúti sínekhez, szóval még vissza kellett sétálni a síneken a sötétben; izgi volt közben azon izzadni, hogy elérjük-e egyáltalán vagy feleslegesen takarítjuk a levegőt a vérré gyalázott tüdőnkkel :D Na de elértük sikeresen a vonatot, aztán még nekem sikerült a ellenkező irányba felszállni a metrora, de egy megálló után rá is jöttem és leszálltam. Mellesleg pont láttam elmenni a másik irányba tartó metrot és mivel korán volt, 10 percet kellett várnom a következőre :D Ezek után már a nullára csökkent a kalandvágyó pillanatok vonzó erje a közelemben.

Nos ez volt a "hattttalmas nagy buli, lesz egy rakás ember" című punnyadás :D Ja még annyit hozzáfűzök, hogy az egész társaság kb fél 12kor be volt állva, fél egyre meg már "vége a bulinak" hangulat lett úrrá rajtunk :D Ja és én megittam egy doboz sört, egy pohár bort, meg egy korty kotyvalékot, amiben, ha jól emlékszem kóla, martini, vodka meg nemtommi volt, megkínáltak vele, de elég is volt. Olyan íze volt mintha mentolos kólát innék, csak utána elég csúnya utóéletet élt a számban, ettem is rá egy kis paprikás chipset :D Egyébként az tök finom volt. Magyarul most se b***tam be, de nem bánom ezek után :D Nem volt rá szükség.

Na vége, kész volt, jó volt, ennyi volt.

· 1 trackback

Címkék: utazás hajnal élmény unalom fura nyugalom

A bejegyzés trackback címe:

https://ftomi89.blog.hu/api/trackback/id/tr691290106

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: relojes antiguos de pared morez 2017.11.08. 00:48:09

Nikon SB-800 robbantott ábra - Fiatal riporter

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása