TOMi BLoG

Káosz és zűrzavar. Az életről, zenéről és művészetről valamint egyebekről kialakult ingerek szöveg formában való megjelenése. Kommentelj nyugodtan, érdekelne egy külső szemlélő véleménye erről a kaotikusságról.

Jogos

Ha tetszik a blog, jogod van örülni neki, de ha nem tetszik, akkor jogod van arra is, hogy ne olvasd. Remélem azért ha olvasod, akkor találsz benne érdekeset is :)



online

Agyrázkódás

2009.07.29. 20:49 | ftomi89 | 3 komment

Megvettem a fülesemet ^^

Hát mit is mondjak....remegek az izgalomtól, egy picit jól szól :P
Engem az ilyenek nagyon le tudnak nyűgözni. Most is a gépre dugva ezzel hallgatok zenét, de hazafelé kipróbáltuk a buszon, ami nem is kicsit volt hangos, de szinte csak a nagyobb motorfelhördüléseket hallottam (vagy inkább éreztem)
Egyébként Renivel voltunk Budaörsön Sennheiser szervízben, mert ment becseréltetni a tönkrement fülesét szintén agybadugósra. Én meg kapva kaptam az alkalmon és megvettem magamnak a magamét.
Mellesleg fáradt vagyok, mint az állat, reggel gyomortré jött rám, úgyhogy ott voltam a legkisebbik szobában...

Melózás az folyik ezerrel, számlákat írok mint egy gép, fuvarok adatait viszem be gépbe, hogy a Skynet majd mindent tudjon és sikerrel győzedelmeskedhessen az emberiség utolsó fattyai felett és eljő a világ vége hááHÁÁHáÁHáHÁáHáÁháÁHáHÁá....
Jó, na hagyjuk :P
Pénteken végzek a munkával, megkapom, ami jár és megrendelhetem végre a hangkártyámat, aztán ennyit a nyári nagy költekezésről.
Ja igen. Ma megjött a Pázmánytól a levél. A Levél.
Megírták, hogy felvételt nyertem, szóval én már nyertesnek érezhetem magam. Lesznek gólya napok, de ez még nem tévesztendő össze a gólyatáborral, amit hagyománytalan rendhagyó módon az első év végén tartanak, de azért a biztonság kedvéért erre már most kell jelentkezni, nehogy lemaradj. Aztán, ha sikerült lehúznod egy évet a nagy kockaságban, akkor megengedik a gólyatábort és másodikos felnőtt emberré avatnak, csirkét áldoznak, megeszik az uzsonnáját és ellopják a barátnője ékszereit, ennyi lesz.
Az az igazság, hogy én már várom az egyetemet, akárki akármit mondd, hajt a kíváncsiság. Persze nyilvánvalóan majd leállít a vizsgák tömkelege, de addig is megőrzöm lelki békémet a zen birodalmában és lótuszülésben lebegek egyet xD
Nos ennyi volt a mondandóm, de soha ne feledjétek, hogy aki rossz úton jár, az nem veszi észre a piros billentyű közepén mászó hangya fején levő, az emberi látószervtől meglehetősen eltérő felépítésű szemnek nevezett légy-látóbogyóban tükröződő zuhanó repülőgép tükörképének látványát.
Gudbáj és jó nyolcat, alszom egyet...

Címkék: sennheiser nyár pázmány élmény budaörs reni 550 cx style ii agybadugós

A bejegyzés trackback címe:

https://ftomi89.blog.hu/api/trackback/id/tr461276363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sevcsik 2009.07.29. 21:32:26

Hi! Nagyon jó lett az új dizájn, le a kalappal.

sevcsik 2009.07.29. 21:33:07

ja és első voltam :))

ftomi89 2009.07.30. 22:00:26

@Sevcsik: hi, kösz szépen :) igyekszik az ember, bár még picit változni fog, ez a külső eddig sablon alapján van, majd egyediesíteném még tovább :)
süti beállítások módosítása