TOMi BLoG

Káosz és zűrzavar. Az életről, zenéről és művészetről valamint egyebekről kialakult ingerek szöveg formában való megjelenése. Kommentelj nyugodtan, érdekelne egy külső szemlélő véleménye erről a kaotikusságról.

Jogos

Ha tetszik a blog, jogod van örülni neki, de ha nem tetszik, akkor jogod van arra is, hogy ne olvasd. Remélem azért ha olvasod, akkor találsz benne érdekeset is :)



online

ez kész

2009.06.24. 05:23 | ftomi89 | Szólj hozzá!

Ez a film brutál xD

Most reggel felkelt az öreg csávó (a doki) és körbeszaladgált, mindenkihez bekopogott, hogy "csoda történt!" (ja, előtte jött az adóhivatal, hogy cumi lesz; 6 hetet kapott) na és akkor következő kép, hogy lentről mutatják őket, hogy néznek valamit, és jött az öreg felesége is és kérdezi "na, ti meg mit bámultok itt?" - apa friss szarát xD

És akkor aszonnya "nézzétek, felfele kunkorodik a vége, ez azt jelenti, hogy fellendül a pénzügyi helyzetünk", és akkor mondja a feleségének, hogy vigye ki a napra, szárítsa ki, szentélyt fognak a szarnak építeni xD

Ez kész... :D

Címkék: tv hajnal élmény virrasztok

A bejegyzés trackback címe:

https://ftomi89.blog.hu/api/trackback/id/tr921290176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása