TOMi BLoG

Káosz és zűrzavar. Az életről, zenéről és művészetről valamint egyebekről kialakult ingerek szöveg formában való megjelenése. Kommentelj nyugodtan, érdekelne egy külső szemlélő véleménye erről a kaotikusságról.

Jogos

Ha tetszik a blog, jogod van örülni neki, de ha nem tetszik, akkor jogod van arra is, hogy ne olvasd. Remélem azért ha olvasod, akkor találsz benne érdekeset is :)



online

3..2..1..GO!

2009.07.07. 20:57 | ftomi89 | Szólj hozzá!

Nos elérkezett a megtisztelőpillanat, amire oly régen vártunk. Holnap szállítják a gitáromat ^^

A végső döntés értelmében a nyertes a Cort KX5 BKM. Izgatottan várom de térjünk rá más dolgokra is, mert a gitár szép és jó de azért akad itt még valami.

Megérkezett Reni :) Itt lakik és nagyon jó. Egy pici félelem volt bennem, hogy hát mégiscsak 0-24/7 együtt leszünk, de semmi okom nem volt az aggodalomra, sokkal jobb mint eddig valaha. Egyfolytában vele vagyok és ettől szinte egyfolytában jó kedvünk van, ha meg nincs akkor csak épp fáradtak vagyunk az egész napos mászkálástól. Pénteken megyünk Visegrádra, kíváncsi vagyok, biztos jó lesz (meg persze fárasztó :P).

Most csak ennyi, megyünk még a miniteszkóba önéletrajzot adni, Reni valószínűleg ott fogja húzni az igát, úgyhogy pénzkereső leány lesz. Ez egyébként a Tesco Expressz csaka rend kedvéért.

Fáradt vagyok pedig átaludtam ám a délutánt :D

Na sipirc.

Címkék: zene gitár nyár metal élmény killer ószom

A bejegyzés trackback címe:

https://ftomi89.blog.hu/api/trackback/id/tr801290186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása